Jag använder alltid ert recept på chokladtårta men ja skulle gärna vilja ha ljus tårtbotten.kan man då utesluta kakaon eller ska man tillsätta mängden mjöl istället för kakaon?
HOLY SWEET specialiserar sig på lyxiga, vackra och unika bakverk. Vi hämtar inspiration i trender inom mode och design, samt från populära bakverk runt om i världen. Hos oss kan ni beställa trendiga bakverk till fest, bröllop och event. Vi gör bland annat specialdesignade bröllopstårtor, dignande dessertbord, cupcakes, och ljuvliga parisiska macarons. Allt skräddarsytt efter kundens önskemål.
Vi bakar allt från grunden med omtanke och passion och vi lägger stor vikt vid att använda ekologiska och naturliga råvaror och smaksättningar så långt det går. Vi gör själva dekorationer för hand och vi använder alltid råvaror av absolut högsta kvalité, som exempelvis äkta Madagaskar Bourbon-vanilj, finaste choklad, färska bär och organiska blommor.
Kontakta oss så hjälper vi er att utforma de perfekta bakverken till just er tillställning. Vi träffas för konsultation där vi tillsammans skissar upp och går igenom hur just Ni vill ha det.
Besök vår hemsida för mer information.
1 kommentar:
Jag använder alltid ert recept på chokladtårta men ja skulle gärna vilja ha ljus tårtbotten.kan man då utesluta kakaon eller ska man tillsätta mängden mjöl istället för kakaon?
Skicka en kommentar