Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och festtisdag 20 mars 2012

o´Vintage Honeymoon!

I vårt jobb har vi som vi tidigare nämnt, haft den fantastiska turen att möta helt fantastiska och inspirerande människor, med samma passion som vi. Främst kvinnor.
Just nu måste vi tipsa om två av dessa som driver Sveriges i särklass bästa bröllops- och inspirationssida:
Vintage Honeymoon!
Sällan har vi träffat eller haft kontakt med så otroligt inspirerande hjärtliga människor, med en sådan passion för det genuint vackra.
Det är definitivt Vintage Honeymoon Ni bör besöka om ni söker inspiration till ett stundande bröllop, eller bara vill insupa skönhet och inspiration!
Kvinnorna på bilden som även är kvinnorna bakom succésidan heter Madelin & Maria, och såhär säger de själva om Vintage Honeymoon:
"När vi startade Vintage Honeymoon kände vi att det saknades inspiration i Sverige och sannerligen hade vi rätt! Vi får varje vecka flera kärleksbrev om att detta är något som satt hjärtan i brand. Vi har fått besökare ända från Shanghai och det är toppen att kunna inspirera världen över. Under 2012 kommer vi utöka bloggen med DIY, internationella samarbeten, events samt en egen bröllopsmässa!"
Men det tar inte slut där, de här kvinnorna har fler strängar på sin lyra! Kolla in Vintage Honeymoon nu, och upptäck...
Alla tre bilder är tagna av den fantastika fotografen Alicia swedenborg.

Inga kommentarer: