Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och fest







lördag 8 mars 2008

o´mum

birthday cake for my mother
yellow cake
raspberry curd
raspberry/cream cheese mousse

10 kommentarer:

Sofie sa...

Men gud vilken fin! Nybörjare på tårtor som jag är så undrar jag hur du gjort mönstret på tårtan?

Vita hjärtan sa...

Hej!

Dottern och jag har varit inne på din blogg för första gången och bara tappar hakan av beundran......skrollar neråt och häpnar...helt otroliga bakverk! Såå fina!

Kram Annemari

Maggan sa...

Åhh, ljuva bakverk du bildmässigt bjuder på. Jag önskar att du var min syster...eller så kunde du vara min unge, jag födde en son 1982.
Lycka till med ditt bakande och sök utbildning så att du kan leva på ditt konstnärsskap.
Kram Maggan http://livsglimtar.wordpress.com

Vita tankar sa...

Jag bara sitter och gapar! Vilka mästerverk! Man dreglar ju som bara den när man läser vad de innehåller!

Indah sa...

Jag har samma fråga som Sofie, hur har du gjort mönstret? Väldigt fin tårta för övrigt.

Linda N.W. sa...

tack tjejer!! :-)

Sofie och Indah, mönstret har jag "embossat" på sugarpasten med hjälp av en vaxduk (den är som en spetsduk). Jag lade den på sugarpasten och kavlade och -VOILA! :-)

Sara sa...

Jag tror jag smäller av!! Det var de finaste, vackraste bakverk jag har sett någonsin! Jag ser att du fått påminna om att du bara bakar till folk du känner, jag vill genast lära känna dig! *skratt*
Lycka till!
/Sara Terese

Indah sa...

Ah, jag var inne på att det var något sådant. Jag försökte med sådant där tårtpapper med spetskant men det gick inte. För tunt papper så det blev knappt något. Men en spetsvaxduk säger du, det ska införskaffas.

Anonym sa...

Så otroligt fina! Jag är djupt imponerad. Det var nog det snyggaste jag sett i Sverige och jag har surfat runt massor!

Margareta sa...

Oj, vilken vacker och säkert underbart god tårta.