Dottern och jag har varit inne på din blogg för första gången och bara tappar hakan av beundran......skrollar neråt och häpnar...helt otroliga bakverk! Såå fina!
Åhh, ljuva bakverk du bildmässigt bjuder på. Jag önskar att du var min syster...eller så kunde du vara min unge, jag födde en son 1982. Lycka till med ditt bakande och sök utbildning så att du kan leva på ditt konstnärsskap. Kram Maggan http://livsglimtar.wordpress.com
Sofie och Indah, mönstret har jag "embossat" på sugarpasten med hjälp av en vaxduk (den är som en spetsduk). Jag lade den på sugarpasten och kavlade och -VOILA! :-)
Jag tror jag smäller av!! Det var de finaste, vackraste bakverk jag har sett någonsin! Jag ser att du fått påminna om att du bara bakar till folk du känner, jag vill genast lära känna dig! *skratt* Lycka till! /Sara Terese
Ah, jag var inne på att det var något sådant. Jag försökte med sådant där tårtpapper med spetskant men det gick inte. För tunt papper så det blev knappt något. Men en spetsvaxduk säger du, det ska införskaffas.
HOLY SWEET specialiserar sig på lyxiga, vackra och unika bakverk. Vi hämtar inspiration i trender inom mode och design, samt från populära bakverk runt om i världen. Hos oss kan ni beställa trendiga bakverk till fest, bröllop och event. Vi gör bland annat specialdesignade bröllopstårtor, dignande dessertbord, cupcakes, och ljuvliga parisiska macarons. Allt skräddarsytt efter kundens önskemål.
Vi bakar allt från grunden med omtanke och passion och vi lägger stor vikt vid att använda ekologiska och naturliga råvaror och smaksättningar så långt det går. Vi gör själva dekorationer för hand och vi använder alltid råvaror av absolut högsta kvalité, som exempelvis äkta Madagaskar Bourbon-vanilj, finaste choklad, färska bär och organiska blommor.
Kontakta oss så hjälper vi er att utforma de perfekta bakverken till just er tillställning. Vi träffas för konsultation där vi tillsammans skissar upp och går igenom hur just Ni vill ha det.
Besök vår hemsida för mer information.
10 kommentarer:
Men gud vilken fin! Nybörjare på tårtor som jag är så undrar jag hur du gjort mönstret på tårtan?
Hej!
Dottern och jag har varit inne på din blogg för första gången och bara tappar hakan av beundran......skrollar neråt och häpnar...helt otroliga bakverk! Såå fina!
Kram Annemari
Åhh, ljuva bakverk du bildmässigt bjuder på. Jag önskar att du var min syster...eller så kunde du vara min unge, jag födde en son 1982.
Lycka till med ditt bakande och sök utbildning så att du kan leva på ditt konstnärsskap.
Kram Maggan http://livsglimtar.wordpress.com
Jag bara sitter och gapar! Vilka mästerverk! Man dreglar ju som bara den när man läser vad de innehåller!
Jag har samma fråga som Sofie, hur har du gjort mönstret? Väldigt fin tårta för övrigt.
tack tjejer!! :-)
Sofie och Indah, mönstret har jag "embossat" på sugarpasten med hjälp av en vaxduk (den är som en spetsduk). Jag lade den på sugarpasten och kavlade och -VOILA! :-)
Jag tror jag smäller av!! Det var de finaste, vackraste bakverk jag har sett någonsin! Jag ser att du fått påminna om att du bara bakar till folk du känner, jag vill genast lära känna dig! *skratt*
Lycka till!
/Sara Terese
Ah, jag var inne på att det var något sådant. Jag försökte med sådant där tårtpapper med spetskant men det gick inte. För tunt papper så det blev knappt något. Men en spetsvaxduk säger du, det ska införskaffas.
Så otroligt fina! Jag är djupt imponerad. Det var nog det snyggaste jag sett i Sverige och jag har surfat runt massor!
Oj, vilken vacker och säkert underbart god tårta.
Skicka en kommentar