Jag prenumererar på dina inlägg via bloglovin och jag måste säga att jag blir helt fashinerad av hur otroligt kreativ och duktig du är. Det är ett nöje att få kika runt här på alla dina vackra kreationer.
HOLY SWEET specialiserar sig på lyxiga, vackra och unika bakverk. Vi hämtar inspiration i trender inom mode och design, samt från populära bakverk runt om i världen. Hos oss kan ni beställa trendiga bakverk till fest, bröllop och event. Vi gör bland annat specialdesignade bröllopstårtor, dignande dessertbord, cupcakes, och ljuvliga parisiska macarons. Allt skräddarsytt efter kundens önskemål.
Vi bakar allt från grunden med omtanke och passion och vi lägger stor vikt vid att använda ekologiska och naturliga råvaror och smaksättningar så långt det går. Vi gör själva dekorationer för hand och vi använder alltid råvaror av absolut högsta kvalité, som exempelvis äkta Madagaskar Bourbon-vanilj, finaste choklad, färska bär och organiska blommor.
Kontakta oss så hjälper vi er att utforma de perfekta bakverken till just er tillställning. Vi träffas för konsultation där vi tillsammans skissar upp och går igenom hur just Ni vill ha det.
Besök vår hemsida för mer information.
9 kommentarer:
Kära Linda!
Så roligt att se Din kreativitet, det gläder mig....blir också lite stolt över Dig! Kram Lisa
Jag prenumererar på dina inlägg via bloglovin och jag måste säga att jag blir helt fashinerad av hur otroligt kreativ och duktig du är. Det är ett nöje att få kika runt här på alla dina vackra kreationer.
/nina
Superhärlig våningstårta :)
Wow, den i bakgrunden fångade verkligen mitt öga, superläcker, ser väldigt god också!
Lisa-
tack kära du! du är underbar!
nina-
vad roligt att du tycker om mina små godsaker! tack för dina fina ord!
Åsa och Anna-
thank you girls! :)
Tänk den som kunde göra såna tårtor!
Känner att jag kanske borde göra att karriär byte nu...
Hur har du fått till mönstret på den turkosa tårtan? Har du skurit efter en mall? Vore jätteglad för ett svar.
Kram
åsa-
jag har gjort det med en schablon som jag hållt mot tårtan, sedan "spacklat" med frosting!
Tack för svaret Linda :)
Skicka en kommentar