Tack snälla! Jag har en canon eos 400D med ett Canon EF 50mm/1,4 USM objektiv till. Kameran är super, men det är objektivet som gör hela grejen, mitt absolut bästa köp! Verkligen bra för att fota bakverk :D
Åh, detta var ju bara för fint! Jag älskar små söta förpackningar. Underbart vackert!
Hej du! läste någonstans att du gått matpedagogernas efterutbildning (komvux) och jag undrar om dt är den bästa du rekommenderar jag vill som du uppfylla min barndomsdröm och utvecklas just inom bröllopstårtor. så with alll my heart skulle jag bli grymt tacksam om du kunde ge några ord om vad du tkr om den utbildning och så. :)
Du är riktigt duktig och hoppas att jag en dag blir lika duktig. Du gav mig mer motivation till att satsa på det.
Åsa- Tack! Ja vi måste ses snart igen :) stora kramar!
Therese- tack! Jag är så glad att jag kan få vara en inspiration för andra!
Jag är tyvärr inte helt nöjd med utbildningen. Jag trodde det skulle vara på mycket högre nivå. Om din dröm är att göra bröllopstårtor tycker jag att du ska kolla om du istället kunde gå lärling hos någon som jobbar med det du vill jobba med.
Jag har inte utvecklats inom tårtor alls på den här utbildningen, som är väldig "basic". Vi har gjort klassiska bakverk som biskvier, princesstårta, mazariner och dammsugare. Inte alltför spännande för mig som redan jobbat på konditori. Däremot har vi ju en praktikperiod, och den tror jag kommer ge jättemycket! så får man en riktgigt bra praktikplats kan det vara värt att gå utbildningen bara därför.
Jag kan alltså inte helhjärtat rekommendera dig att gå utbildningen för att utvecklas inom tårtkonsten, men däremot om du vill studera tillsammans med andra likasinnade, ha kul och kunna lära dig grymt mycket på praktiken så kan den vara värd det!
HOLY SWEET specialiserar sig på lyxiga, vackra och unika bakverk. Vi hämtar inspiration i trender inom mode och design, samt från populära bakverk runt om i världen. Hos oss kan ni beställa trendiga bakverk till fest, bröllop och event. Vi gör bland annat specialdesignade bröllopstårtor, dignande dessertbord, cupcakes, och ljuvliga parisiska macarons. Allt skräddarsytt efter kundens önskemål.
Vi bakar allt från grunden med omtanke och passion och vi lägger stor vikt vid att använda ekologiska och naturliga råvaror och smaksättningar så långt det går. Vi gör själva dekorationer för hand och vi använder alltid råvaror av absolut högsta kvalité, som exempelvis äkta Madagaskar Bourbon-vanilj, finaste choklad, färska bär och organiska blommor.
Kontakta oss så hjälper vi er att utforma de perfekta bakverken till just er tillställning. Vi träffas för konsultation där vi tillsammans skissar upp och går igenom hur just Ni vill ha det.
Besök vår hemsida för mer information.
7 kommentarer:
Gud vad fint allt är! du är så himla duktig.
sublime!
G.
Tack snälla! Jag har en canon eos 400D med ett Canon EF 50mm/1,4 USM objektiv till. Kameran är super, men det är objektivet som gör hela grejen, mitt absolut bästa köp! Verkligen bra för att fota bakverk :D
Åh, detta var ju bara för fint! Jag älskar små söta förpackningar. Underbart vackert!
nämen detta var ju bara föööör fint!! antar att du fått hem dina formar som du beställde, du är såå duktig linda!
vi måste ses snart igen, du ska få tillbaka ditt ställ också.. tusen tack för lånet!! utan din hjälp hade det inte gått!
stor kram!
Hej du! läste någonstans att du gått matpedagogernas efterutbildning (komvux) och jag undrar om dt är den bästa du rekommenderar jag vill som du uppfylla min barndomsdröm och utvecklas just inom bröllopstårtor.
så with alll my heart skulle jag bli grymt tacksam om du kunde ge några ord om vad du tkr om den utbildning och så. :)
Du är riktigt duktig och hoppas att jag en dag blir lika duktig.
Du gav mig mer motivation till att satsa på det.
tack
Åsa- Tack! Ja vi måste ses snart igen :) stora kramar!
Therese- tack! Jag är så glad att jag kan få vara en inspiration för andra!
Jag är tyvärr inte helt nöjd med utbildningen. Jag trodde det skulle vara på mycket högre nivå. Om din dröm är att göra bröllopstårtor tycker jag att du ska kolla om du istället kunde gå lärling hos någon som jobbar med det du vill jobba med.
Jag har inte utvecklats inom tårtor alls på den här utbildningen, som är väldig "basic". Vi har gjort klassiska bakverk som biskvier, princesstårta, mazariner och dammsugare. Inte alltför spännande för mig som redan jobbat på konditori. Däremot har vi ju en praktikperiod, och den tror jag kommer ge jättemycket! så får man en riktgigt bra praktikplats kan det vara värt att gå utbildningen bara därför.
Jag kan alltså inte helhjärtat rekommendera dig att gå utbildningen för att utvecklas inom tårtkonsten, men däremot om du vill studera tillsammans med andra likasinnade, ha kul och kunna lära dig grymt mycket på praktiken så kan den vara värd det!
Lycka till!
Underbara, tack så mycket så hörs vi snart.Camilla på Fleurs dans Les Chambres
Skicka en kommentar