Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och festlördag 23 januari 2010

o´white!

some sweet treats for the lovely ladies at Les Chambres....Earl Grey & Honey Madeleine cookies and Chocolate Fudge Cake balls

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad fint allt är! du är så himla duktig.

Di Cuore sa...

sublime!

G.

Linda sa...

Tack snälla! Jag har en canon eos 400D med ett Canon EF 50mm/1,4 USM objektiv till. Kameran är super, men det är objektivet som gör hela grejen, mitt absolut bästa köp! Verkligen bra för att fota bakverk :D

Åh, detta var ju bara för fint! Jag älskar små söta förpackningar. Underbart vackert!

åsa - hello sugar! sa...

nämen detta var ju bara föööör fint!! antar att du fått hem dina formar som du beställde, du är såå duktig linda!

vi måste ses snart igen, du ska få tillbaka ditt ställ också.. tusen tack för lånet!! utan din hjälp hade det inte gått!

stor kram!

Therese sa...

Hej du! läste någonstans att du gått matpedagogernas efterutbildning (komvux) och jag undrar om dt är den bästa du rekommenderar jag vill som du uppfylla min barndomsdröm och utvecklas just inom bröllopstårtor.
så with alll my heart skulle jag bli grymt tacksam om du kunde ge några ord om vad du tkr om den utbildning och så. :)

Du är riktigt duktig och hoppas att jag en dag blir lika duktig.
Du gav mig mer motivation till att satsa på det.

tack

Linda N.W sa...

Åsa- Tack! Ja vi måste ses snart igen :) stora kramar!

Therese- tack! Jag är så glad att jag kan få vara en inspiration för andra!

Jag är tyvärr inte helt nöjd med utbildningen. Jag trodde det skulle vara på mycket högre nivå. Om din dröm är att göra bröllopstårtor tycker jag att du ska kolla om du istället kunde gå lärling hos någon som jobbar med det du vill jobba med.

Jag har inte utvecklats inom tårtor alls på den här utbildningen, som är väldig "basic". Vi har gjort klassiska bakverk som biskvier, princesstårta, mazariner och dammsugare. Inte alltför spännande för mig som redan jobbat på konditori. Däremot har vi ju en praktikperiod, och den tror jag kommer ge jättemycket! så får man en riktgigt bra praktikplats kan det vara värt att gå utbildningen bara därför.

Jag kan alltså inte helhjärtat rekommendera dig att gå utbildningen för att utvecklas inom tårtkonsten, men däremot om du vill studera tillsammans med andra likasinnade, ha kul och kunna lära dig grymt mycket på praktiken så kan den vara värd det!

Lycka till!

Camilla sa...

Underbara, tack så mycket så hörs vi snart.Camilla på Fleurs dans Les Chambres