Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och festmåndag 13 december 2010

Holy Sweet ♥ PUB Stockholm

Kom & träffa Holy Sweet på
i helgen!
Lördag 18 dec & Söndag 19 dec dukar vi upp ett härligt dessertbord inspirerat av julen och Elsa Beskow! Vi bjuder på provsmaker både lördag och söndag så långt de räcker. Varmt välkomna att komma in och titta, prata & smaka.
"Elsa Beskows bakverk – lördag 18 december – söndag 19 december
Julen är en högtid intimt förknippad med mat, godis, och julbak. Ofta väldigt traditionella sådana. Tillsammans med Holy Sweet presenterar varuhuset PUB ett modernt och annorlunda julbakverk inspirerat av Elsa Beskows jul- och vinterlandskap. Bakat från grunden av Holy Sweet är det ett komplett ätbart konstverk och dessertbord.
Bland alla godsaker återfinns bland annat cake pops med Elsa Beskows karaktäristiska flugsvampshattar, ätbara kottar och blåbär. Macarons i julens alla smaker - pepparkaka, lingon, apelsin och saffran. Glaserade bundt cakes, och våningstårtorna tant Grön, Brun och Gredelin. Kom förbi och provsmaka!"
Inne på PUB finns nu en liten teaser uppdukad tillsammans med produkter från varuhuset, inför det som komma skall... Vi ses i helgen!

Se
hemsida för mer information om öppettider etc!

7 kommentarer:

EricaCecilia sa...

Å det ser så fint ut! Men skulle ni inte kunna ha lite större bilder som man kan klicka upp och se mer detaljer?

Viktoria - Pinkpastry sa...

Jag önskar jag kunde komma (för långt bort) men kan tänka mig hur fint och gott det lär va!

Anonym sa...

Kommer ni att vara där hella dan både den 18 och 19 dec eller bara en del av dagen

Daniela sa...

Hej! Gick förbi igår och blev så otroligt glad och inspirerad av installationen. Vackert! Finns det möjlighet att köpa dessa eller några av dessa bakelser i butik/konditori i Stockholm? Går det att få en offert på ex 10st cup cakes med de söta svampfigurerna?
Tack på förhand!

I.A.M sa...

I think it's so sweet(:
(check my blog; http://girlstalkingaloud.blogspot.com/ )

Åsa Rimmi sa...

Det ska bli så spännande att få se bilderna från PUB. Ni är så duktiga.. *ler*
Kram

Hanna sa...

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, se mina senaste tavlor osv.. Ha en trevlig kväll!