Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och festonsdag 2 januari 2008

o´ice cream

Sådana här har jag velat göra ett tag nu. När jag sedan fick göra cupcakes till ett barnkalas, blev det äntligen dags! Det var inte helt lätt att få tag på bägarna, men jag gav mig inte, och här är nu resultatet. Kanske inte så eleganta ;-) men väldigt söta. Nu hoppas jag bara födelsedagsbarnet blir nöjd.
milk chocolate cupcakes baked in ice cream cones
fluffy white frosting
sprinkles

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad häftigt :) ser riktigt gott ut

Anonym sa...

Har du jobbat på konditori eller liknande förrut eller är du bara självlärd? Dina cupcakes är ju helt underbara!!! Skulle köpa de allihop om jag hade råd och låta de ligga o stå och titta på de hela dagarna. Magi är vad det är!

Linda N.W. sa...

Tack!

Jag har inte jobbat på konditori, utan är självlärd :-) Det handlar mest om att jag tycker det är så fantastiskt kul :-)

Therese sa...

Gumman, de är fantastiska!

Anonym sa...

Du måste öppna upp ett konditori, eller ja vad som helst. Måste kunna få handla ifrån dig (bor i Örebro) skulle åka in till Sthlm så ofta som möjligt och sitta vid skyltfönstret och dregla sönder mig över alla dina bakverk. Oh jag gör det redan nu, de är helt fantastiska. Men om du gör det se till att det ligger nånstans som är lätt att hitta. Det är så svårt att hitta i Sthlm nämligen. Och din butik vill man absolut inte missa när man väl är där.

Vägen från 137kilo sa...

Men tjejen, guuu vad gott det ser ut, de måste blivit helt överlyckliga?!!

sansan sa...

jättefina :-)
Du blir bara bättre och bättre ju :-D

/Josefsmamma

Benita sa...

Guud va du är duktig!!! De ser hur läckra å smarriga ut som hels..mumsss *L*

Kram B