Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och fest







lördagen den 22:e november 2008

o´gorgeous baking cups!

I made theese cupcakes for www.vestlihouse.com to match and bring out the best of their gorgeous baking cups.
go and check them out!



måndagen den 10:e november 2008

o´pinks & browns

mosaic with some of my pinks and browns, wich seems to have been the most popular colour combo lately...



söndagen den 9:e november 2008

o´macarons!

I want to thank all my readers for your sweet comments and e-mails. I really appreciate it!
I´m so sorry I can´t answer them all. All I can say right now is, that things are happening in my life right now, that is keeping me busy...
I´ll keep you updated ;-)

Until then, here is a swedish recipe for macarons(from arla) for all my swedish readers!


MACARONS

4 dl florsocker
125 g skållad och mald sötmandel
1 1/4 dl äggvita, ca 3-4 äggvitor
1/2 dl strösocker
ev 2 droppar karamellfärg

Sätt ugnen på 150˚C. Sikta ner florsocker och mandel i en bunke. I en annan bunke: Vispa äggvitan med en elvisp, först på låg hastighet, öka efter hand. Tillsätt strösockret, vispa till en fast marängsmet. Det tar ca 5 minuter. Häll i de torra ingredienserna i marängen och blanda varsamt. Spritsa, eller klicka ut med två teskedar, ca 50 klickar stora som femkronor på plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila ca 15 minuter på plåten, vilan gör att dom inte spricker i ugnen. Baka i nedre delen av ugnen i ca 12 minuter. Kakorna ska vara lite mjuka i mitten. Dra av bakplåtspappret från plåten till köksbänken, direkt när kakorna kommit ur ugnen. Låt kakorna kallna.
Lots of Love,
Linda