Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och festonsdag 2 september 2009

O´Holy Sweet!


Nu har jag äntligen registrerat mitt företag, Holy Sweet, och kan sakta men säkert börja min verksamhet i liten skala. Tyvärr kommer jag inte kunna ta så många beställningar jag egentligen önskar, eftersom jag samtidigt går en konditorutbildning.
Så det är först till kvarn som gäller!

Kolla in min hemsida http://www.holysweet.se/ för information om smaker, priser etc!
Sidan är inte helt klar, måste byta ut gallerierna och fixa och lägga till en hel del text och flikar, men nu finns ett litet smakprov med den viktigaste informationen i alla fall.
Jag är öppen för kritik, tips och råd kring sidan. Vad saknas, vad borde tas bort? Det är en första variant som måste slipas på ;)
Tacksam för all hjälp!

Love, Linda

21 kommentarer:

Minsann sa...

Grattis! Jättefin sida, bodde jag närmare Sthlm skulle festtårtan utan tvekan beställas från dig!/en som följt din blogg länge länge

Anne sa...

Åh vad roligt! :) Jättefin sida! (Dock lite svårt att läsa rubrikerna på min skärm..)

linda@holysweet.se sa...

Minsann- Tack!!! Ja än så länge blir det bara cateringverksamhet, utan besöksadress, men det får ta sin tid ;)

Anne-
Tack! ååh, va bra att du säger till.. jag ska göra rubrikerna lite mörkare :)

Anna sa...

Stort grattis till nya sidan och företaget, det kommer gå kanonbra för dig det är jag övertygad om :-) LYCKA TILL, många kramar Anna. P.S hör av dig om du har en kurs ngngång, jag måste nog gå då :-)

Alice sa...

Åhhh så roligt! Stort grattis och lycka till!

Karin sa...

Hej, nyfiken på vilken utbildning du går! Är själv i tankarna på om man skulle utbilda sig...
Berätta gärna mer!
Kram Karin

Linda sa...

Hej Linda! Gud vilka vackra kreationer! Så roligt att du registrerat företag, det kommer gå jättebra för dig så duktig som du är! Är lite nyfiken på vad det är för utbildning du går?! Ha det fint!

sanna w sa...

helt ljuvligt! Grattis till ditt företag! Nu har jag följt dig i nästan två år och jag slutar inte att förundras över hur fantastiskt duktig du är! All lycka till dig.

linda@holysweet.se sa...

Tack fina ni! det är så uppmuntrande att veta att folk ser och uppskattar det jag gör! Det ger en extra boost och gör allt så mycket roligare!

Jag går matpedagogernas konditorutbildning. Det är en vuxenutbildning så man behöver inte ha någon speciell utbildning bakom sig. Men det känns jättekul! Jag ska hålla er underrättade om vad vi gör på kursen..

Stort tack igen!

Anonym sa...

Grattis!! Jätteroligt att du satt igång! Jag kan ju faktiskt intyga att dina bakverk är goda också... Men du måste fixa till bilden på dig själv på hemsidan, den har ju blivit i något konstigt format. Lycka till och vi kanske ses snart?
Kram Ellinor

linda@holysweet.se sa...

Tack Ellinor!

ja jag vet, fattar inte vad som hände med bilden... ska ordnas... ska ordna helt ny bild ;)

kram

Christine S sa...

Vad kul, grattis! Dina bakverk är det sjukaste jag sett. Så vackra, som små perfekta konstverk! Lycka till! /Christine S.

Anonym sa...

Grattis! Vad roligt! Om jag ska komma med lite kritik så tycker jag att du ska göra rubrikerna lite större, de är lite svåra att se, även för mig med ung och oförstörd (ehum..) syn ;)

Kajsa - Kajsas kondis sa...

Jättefin hemsida! Den känns både proffsig och personlig. Drömmer också om att gå konditorutbildning, låter jätteskoj. Stort grattis och lycka till, jag kommer fortsätta följa dig....

Kajsa - Kajsas kondis sa...

Jättefin hemsida! Den känns både proffsig och personlig. Drömmer också om att gå konditorutbildning, låter jätteskoj. Stort grattis och lycka till, jag kommer fortsätta följa dig....

linda@holysweet.se sa...

Christine, Cissit & Kajsa-

Tack snälla!
Det blir som sagt i väligt liten skala till en början, men förhoppningsvis ska det växa och växa! :)
Cissit- aha... jag har funderat över det, attans! Jag tycker dte ser mycket finare med litet typsnitt,men det viktiga är ju trots allt att det går att läsa ordentligt ;)

Kajsa- jag tycker absolut du ska gå en utbildning! Det är jättekul, och bra att ha bakom sig om man vill jobba med det i framtiden!

Kageunivers sa...

Hi Linda.
Congrats,I just love your homepage:-)
I have followed it since jan. o9 and you are such a big insprition and extremly talented.
I am starting on the danish "konditorutbilding" next year, so hope we`ll meet some day.

Cake hugs Betina / Kageunivers.dk

ROSEY sa...

How beautiful your HP is!!
I really adore your style :)

Sandra sa...

Jisses vad roligt för dig!
Lycka till med allt, du är så himla duktig.

Anna Wolf sa...

Vad roligt att du har kört igång med hemsida och allt! Jag har spanat din blogg ett tag och du gör SÅÅÅ snygga saker så jag blir helt matt! Det kommer att gå superbra! Ville bara lämna en kommentar om hemsidan - den är jättesnygg, men ett par ggr när jag kikat in har länkarna högst upp inte fungerat. Sen undrar jag om det framgår någonstans att dekorationerna är handgjorda? Har man varit "i branschen" ett tag känns det ju självklart, men för den oinvigde - som kanske bara letar efter bröllopstårta e dyl - är det inte säkert. (Jag vet att jag fått kommentarer i stil med "vaddå, har du GJORT den där" eller "va, kan man ÄTA blommorna" - trots att jag är en riktig rookie i jämförelse ;)). Lycka till! :)

åsa - hello sugar! sa...

ååååååhhh så glad jag blir att läsa att du reggat ditt företag och börjat sälja dina fantastiska bakverk!! STORT grattis, you go girl!! jag är helt övertygad om att det kommer gå huuur bra som helst.

din webbsida är förresten jättefin, jag gillar designen och den har bra info! det är lite roligt när jag läser på din kontaktsida om dina visioner att skriva en bok och hålla kurser för jag hade tänkt göra exakt samma sak! :)

lycka till med allt tjejen, kör hårt! :)