Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och fest







söndag 25 oktober 2009

o´ little sister!

I made some cupcakes for my younger sister´s 17th birthday this weekend. A great tip if you don´t have the time or the effort to make hand made sugar flowers, is to top your cupcakes with some fabric flowers like i did on theese. Cute and simple!


vanilla sour cream cupcakes with lemon curd filling and lemon cream cheese frosting

14 kommentarer:

Makea maa sa...

I just founded your blog in few weeks ago. I love your style to make cupcakes, and the flowers, AH!

Vibeke sa...

So beautiful cupcakes. Love the white and yellow color. Do you now where i can get the cupcake box ?

Sandra drömkaka sa...

Då ska jag lägga upp moussetårtans recept direkt jag hittar igen det :D !

Vilka fina & de lät supergoda cupcakes, jag ska se till att hinna baka cupcakes imorgon! Har pysslat på med sockerblommor idag, tänka sig vad skönt det är med lov :)!

Hur länge har du hållit på och bakat? tänkte hur lång tid det tog att bli så duktig? :)

Hoppas du har ett riktigt lugnt & skönt lov!

Andrea sa...

OT

Hi! Congratulations for your blog! I'm Andrea, an Italian guy who created and managed a Food&Drinks blog.
What do you think about a link exchange? :)

Sorry for my bad English! ;)

Ricette Blog

Andrea sa...

OT

Hi! Congratulations for your blog! I'm Andrea, an Italian guy who created and managed a Food&Drinks blog.
What do you think about a link exchange? :)

Sorry for my bad English! ;)

Ricette Blog

Sandra sa...

Vilken underbar blogg du har! Älskar dina små "cupcakes". Allting du gör är otroligt fint. Har du någon butik eller konditori? Befinner du dig i Sverige eller utommlands? Mvh Sandra

Sandra drömkaka sa...

Oj bara två år, då har du hunnit lära dej en himla massa på den tiden! Köpte du en massa grejer då & började med tårtdekorering direkt? :) Har du gått någon kurs? finns så många som verkar bra i sthlm men dyra ;)

Jag har bara hållit på och bakat sen jag startade bloggen i januari, men jag ska öva & öva när tid finns. Nu sen skolan börjar har jag mest bara bakat där och sen vid ledig tid orkar jag inte göra nå komplicerat tråkigt nog.. men snart är ju skolan slut & efter det här lovet är det ju inte långt till jul heller & jag älskar julen!! :)

Jag förtår helt och hållet din flortisdröm också! Jag har själv kollat oliak floristutbildningar innan jag sökte till konditor! Vore ju underbart att få vara kreativ på jobbet :)

Nej jag har inte hört något från Frasse än, han sa något om att skolan skulle ringa runt om praktiplatser v45. Snacka om seg skola, alla bra platser är ju bortlovade för länge sen!
Hur ska du göra om du inte får vara där? eller om du får vara halva tiden har du någon idé om var du vill söka då?
Tycker det är svårt med praktiken jag känner som inte till nå ställen i sthlm!

Kram

Anna Wolf sa...

Åh, vad goda de ser ut.... *mmmmm* Och vilken praktisk liten ask för transport! Var hittar du sådana?

//Anna

åsa - hello sugar! sa...

åhh linda, de blev supergulliga! och sååå fint med tvåfärgad frosting!! :) de var dessa du höll på med förra veckan antar jag! så smart med tygblommorna, det tar ju verkligen en massa tid att göra sockerblommor.

hoppas du har en underbar helg!
kram!

Eliza sa...

Får se om jag lyckas få med ngn kommentar den här gången:0)
Linda du är så duktig. Verkligen på elit nivå. Såvitt jag vet har du inte gjort något som inte blivit vackert. Du är en naturbegåvning helt enkelt. Är super stolt över att vara din faster.Socker beströda kramar Elisabeth

l'angolo dellemargherite sa...

complimenti sono belllllllisssimi ciao anna

Art and Appetite sa...

Not only that this sounds delish, it looks sooooo great as well. Love the flowers.

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar

Anonym sa...

Me gustaría que me enviaras los lemon cupcakes, ¿podría ser? Es para un evento importante.
Mi correo: acd22_@hotmail.com.

Te felicito por tu trabajo.
Un saludo.

Ana Castro