Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och festtorsdag 21 mars 2013

Farah ♥ Magnus

Förra sommaren bakade vi väldigt många tårtor och andra bakverk till väldigt många bröllop! Vi hade så fullt upp att vi inte hann med annat än just bröllopen. Bl.a bloggandet blev lidande. Men nu tänkte vi sona vårt bristande uppdaterande och lägga upp lite bilder från några favoriter från förra årets bröllop...

Först ut är Farah & Magnus dessertbord med 20-talstema. Festen hölls på Botaniska Trädgården i Uppsala och det var extra roligt för oss att arbeta tillsammans med några av våra absoluta favoriter i dessa sammanhang, fotograferna 2brides & Blombyrån Nyfiken Grön! Denna tårta är även med i Allt Om Bröllops nya bok Bröllop samt hela bröllopet med alla bilder publicerades på en av de absolut största internationella bröllopssidorna (!), Style me Pretty. Vilken ära!

Vi får ofta en speciell känsla för våra brudpar, de ligger oss alltid varmt om hjärtat. Farah och Magnus gjorde ett särskilt intryck på mig. Detta underbart glada, kärleksfulla, opretentiösa par föll jag verkligen för vid konsultationen. Det var ett rent nöje att få sitta och planera och konsultera inför bröllopet med båda två. Så positiva och härliga så att det smittade av sig! Och när jag såg bilderna kunde jag inte låta bli att fälla en tår. Så fantastiskt vackert, med så mycket känsla och kärlek. Glädje.

Här kommer ett litet urval av bilderna 2brides tog på bröllopet, titta in här för mycket mer fantastiska bilder och inspiration!

 Farah och Magnus, vi önskar er ALL lycka! Stort tack för att vi fick vara en liten del i er stora dag.

♥Love, Linda

Inga kommentarer: