two different styles of wedding cupcakes and the cherry tree top cake for sweet couple Patric & Veronica.
Patrick and Veronica, I look forward to see your pictures from the wedding, I´m sure it will be absolutely beautiful! Have a blessed day!
from the top:
chocolate cake with vanilla meringue buttercream filling, topped with dark chocolate ganache
chocolate cake, honeyed raspberries, dark chocolate ganashe, topped with embossed chocolate sugar paste
topcake filled with the two different fillings and covered in pink sugar paste.
All decorations are hand made.
12 kommentarer:
Hvor er dine kager altså flotte...Du er virkelig meget, meget dygtig...Jeg nyder tit at kikke på din fine blog og alle dine skønne kager.
Gud så fina! =)
Nästa så att jag känner smaken när jag tittar på fotona!
Är det sugarpaste du använder till foundant? Har du något bra recept på sugarpaste, för din ser väldigt fin ut?
Blir så sugen på att baka cupcakes när jag ser dina- har hållit på i några år men jag har aldrig vågat på mig tårtor, vilket skulle vara jättekul för jag gillar dekoration.
Däremot är jag inte så bekant med sugarpaste.
Ha det så fint! Och jag måste tillägga att det här är en superfin blogg, med mycket inspiration =D
Som alltid, ljuuuvligt!
Det är inte bara vackert, det ser verkligen gott ut också till och med för mig som inte äter socker längre! :D
Otroliga vilken fantastisk sida du har . det var Sonja (jojja) som sa att jag måste titta in på din sida och jag kan inte säga annat än underbar!
Har du catringfirma man kan beställa ifrån??
KRAM
Jättevackert! Bra blogg, inspirerande!!
Hej
Skulle du inte kunna lägga ut ett recept på dina favorit cupcakes inkl toppingen, allt ser så gott ut och det låter så gott! Skulle vilja prova dina recept!
Mvh Jessica
tack söta ni!!!
Lulu-
Jag köper min sugarpaste färdig. Tycker inte att den man gör själv blir lika bra, inte de recept jag testat iaf.
Till blommorna använder jag flowerpaste. Oftast köper jag färdig, men ibland gör jag den själv.
Hittade inte receptet på den nu, men googla så kommer du säkerligen hitta flera! Annars råder jag dig att köpa färdig. Med tanke på hur många timmar som går åt när man gör sådana här tårtor, har man nästan inget val! ;)
Anna JD-
haha, ja choklad är ju mums! Faktum är att åtminstone frostingen på dessa, chokladganaschen är helt Gi-vänlig ;) 70%ig choklad, grädde och smör!
mums! Det som blir över kan man rulla tryfflar av! super!
Sanna-
Tack!!
Har svarat på din blogg :)
Jessica-
åh det där är ju lite känsligt eftersom jag vill starta egen liten tårtstudio...ska inte ge ut mina egna recept :/
jag har mixtrat mig fram till mina favoriter.
Just nu är favoriten chokladcupcakes och frostingen antingen mörk chokladganach eller sour creamfrosting ;)
Finns massa bra recept att starta med på nätet, sen kan man mixtra lite tills man får det perfekta!
på marthastewart.com finns massa bra recept!
Love,
Linda
Du kommer bli rik om du startar en tårtstudio!! Lycka till!!!!!!!!
Mvh jessica
Känns igen ;-) så vackert som vanligt. Kramar Anna
Oooh, you have so beautiful cakes and cupcakes here! I´m speachless!
Gud så vackra cupcakes & tårtor du gör! Undrar var du köpt cupcakes-kartongen man ser på bilden, ser himla praktisk ut!
Skicka en kommentar