Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och fest







måndag 23 augusti 2010

o´marie antoinette!

Here is the cake we made for Jesper & Karro´s marie Antoinette-themed wedding. I´ve been waiting for better pictures, but hey, we can´t wait forever, and we really want to share, so here´s some pics anyway...

The cake was white vanilla, filled with cream cheese frosting & fresh raspberries, covered in white chocolate fondant, with white chocolate pearls and cameo, and sugar flowers (roses, peonies, hydrangeas), ribbons & butterflies...

The cupcakes were vanilla sourcream cupcakes filled with homemade raspberry jam, and frosted with swiss meringue buttercream. Adorned with white chocolate pearls and satin ribbon.

5 kommentarer:

Therese sa...

Wow, very antoinette tänkte jag skriva utan att se att du döpt inlägget till det, spot on!

Linda sa...

Wow, den här tårtan är verkligen heelt otrolig! Den liknar inget jag sett förr, och det kan man inte säga om många tårtor. Fantastiskt duktig är du!

Angående kameran så har jag en Canon EOS 400D, men sedan jag köpte min har det kommit 450D och 500D och de är ju samma kamera fast snäppet modernare kanske ;-)
Kan verkligen rekommendera http://www.cyberphoto.se/
När du fått in känslan för att fota lite tycker jag du ska investera i ett objektiv med, kan rekommendera Canon EF 50/1,4 USM eller den billigare varianten Canon EF 50/1,8 II. Det gör stor skillnad!

Framtidsplanerna går det väl sådär med.. vet knappt var jag ska börja. Hoppas allt är bra med dig!
Kram

Kitty M sa...

Absolutely stunning I always love seeing your new creations!

Jessica sa...

Oj så vackert! Jag blev helt förälskad i spetsen som du har runt tårtan. Vad har du använt för form? Jag antar bara kallt är det är gummi eller silikonform du har använt, kanske inte är det alls. Summan av kardemumman är att jag älskar den och skulle vilja införskaffa en likadan =)

agnes Ohlson sa...

Helt underbart! Vilken tårta... ser otroligt gott ut. Som Marie Antoinette fantast blev jag verkligen avis. kram