Jag undrar hur man förvarar "Macarons"? Skall de ligga i kylen eller i en burk i rumstemp?
Tex om man har choklad i mellan toppen & botten och den är gjord på grädde, smör och choklad, blir det inte härsket då, ifall det ligger i rums temperatur? (Men å andra sidan, kan man väl inte förvara maräng i kylen)
hoppas du hade en underbar födelsedag!! :) tack för din fina kommentar, ja, almi var faktiskt mycket svårare att ha att göra med än jag hade trott. men det är bara att kämpa på.
har inte varit inne på din blogg på så länge så nu ska jag läsa ikapp och njuta av dina fantastiska kreationer!! :)
Oh Linda, I missed your birthday...I'm so sorry. Happy Belated Birthday! Your birthday mosaic looks beautiful. I love the pink roses and hydrangea arrangements. They're beautiful. Hope you had an amazing birthday. Wishing you all the best.
Men oh det är ju du :) ! Du är ju så himla duktig du behöver ju inte gå den här utbildning, du gör ju så mycket finare saker än kända konditorier :) !
Vad tycker du om utbildningen än så länge? Jag är lite besviken, trodde man skulle hinna lära sig så mycket mer och bättre upplägg.. vi har ju bara praktik nästa termin och det känns som man hunnit baka alldeles för lite roliga och viktiga saker på skolan!
Ja precis, småkakor kan väl förtusan alla göra, kanske inte supersnygga men :P Trodde det skulle vara mer tårtor, bakelser och dylikt! Men det kanske kommer nu efter lovet mer sånt, hoppas jag! Vi ska börja då med choklad och konfektyren, det längtar jag verkligen efter! Men usch jag är så leds på 10 timmarsdagar nu att oj oj..
Ja om man liks får en bra praktikplats, verkar svårt men så bra att du verkar ha fått på ett jättebra ställe :) Fast du ser ut att kunna typ mer än dem redan :D Jag ska försöka få vara hos Åsa (Hello Sugar) större delen av tiden, älskar att vara med henne och hon är ju så duktig! Men Frasse såg jätteskeptisk ut, dumma gubbe! Sa att hon hade catering o lämna nummer så får väl se när han ringer va han säger. Jag tycker man borde få inrikta sig på vad man vill! För jag kan öva på att baka invecklade bröd och sånt på fritiden, jag vill helst hålla på med tårtor, bakelser o sånt gott och fint :)
Du har eget företag visst? Har du haft det länge och har du lärt dej att bli så duktig bara av dej själv hemma pysslande eller? :)
HOLY SWEET specialiserar sig på lyxiga, vackra och unika bakverk. Vi hämtar inspiration i trender inom mode och design, samt från populära bakverk runt om i världen. Hos oss kan ni beställa trendiga bakverk till fest, bröllop och event. Vi gör bland annat specialdesignade bröllopstårtor, dignande dessertbord, cupcakes, och ljuvliga parisiska macarons. Allt skräddarsytt efter kundens önskemål.
Vi bakar allt från grunden med omtanke och passion och vi lägger stor vikt vid att använda ekologiska och naturliga råvaror och smaksättningar så långt det går. Vi gör själva dekorationer för hand och vi använder alltid råvaror av absolut högsta kvalité, som exempelvis äkta Madagaskar Bourbon-vanilj, finaste choklad, färska bär och organiska blommor.
Kontakta oss så hjälper vi er att utforma de perfekta bakverken till just er tillställning. Vi träffas för konsultation där vi tillsammans skissar upp och går igenom hur just Ni vill ha det.
Besök vår hemsida för mer information.
17 kommentarer:
happy birthday to you :-)!!
G.
Very Very Pretty!! And happy birthday.
Grattis! Och vad fint du gjort, som vanligt. Vad är det för gott i de små tryfflarna?
Hej
Jag undrar hur man förvarar "Macarons"? Skall de ligga i kylen eller i en burk i rumstemp?
Tex om man har choklad i mellan toppen & botten och den är gjord på grädde, smör och choklad, blir det inte härsket då, ifall det ligger i rums temperatur? (Men å andra sidan, kan man väl inte förvara maräng i kylen)
Hoppas du kan hjälpa mig i denna fråga.
Mvh Jessica
Grattis! Jag antar att du fick stå för bakandet själv ;)
Grattis :) Dina bakverk är som vanligt underbart vackra!
Happy happy b-day to you!! all is beautifull as always...
hoppas du hade en underbar födelsedag!! :) tack för din fina kommentar, ja, almi var faktiskt mycket svårare att ha att göra med än jag hade trott. men det är bara att kämpa på.
har inte varit inne på din blogg på så länge så nu ska jag läsa ikapp och njuta av dina fantastiska kreationer!! :)
stor kram!
Wow vilket festbort, jättevackert!! Stort grattis i efterskott =)
Grattis!!! Du gör så sockersöta små saker...
Kram
Åh, vilka fantastiska bilder! Vilket vakert födelsedagskalas du måste haft. Stort grattis i efterskott!
Oh Linda,
I missed your birthday...I'm so sorry. Happy Belated Birthday! Your birthday mosaic looks beautiful. I love the pink roses and hydrangea arrangements. They're beautiful. Hope you had an amazing birthday. Wishing you all the best.
Hugs,
♥Ana
Men oh det är ju du :) ! Du är ju så himla duktig du behöver ju inte gå den här utbildning, du gör ju så mycket finare saker än kända konditorier :) !
Vad tycker du om utbildningen än så länge?
Jag är lite besviken, trodde man skulle hinna lära sig så mycket mer och bättre upplägg.. vi har ju bara praktik nästa termin och det känns som man hunnit baka alldeles för lite roliga och viktiga saker på skolan!
Kram Sandra
Hallå! Kan du svara på det här någon gång (www.iminegna.blogg.se). Men vart får du tag på allt du dekorera med, eller gör du allting själv?
Kram
Madde
Svar: haha hon är verkligen underbar!
Okej, vart finns att köpa? Jag är verkligen intresserad av sånt här men gör det sällan pga. att jag vill ha liksom en anledning till att göra det.
Kram
Madde
Ja precis, småkakor kan väl förtusan alla göra, kanske inte supersnygga men :P
Trodde det skulle vara mer tårtor, bakelser och dylikt! Men det kanske kommer nu efter lovet mer sånt, hoppas jag!
Vi ska börja då med choklad och konfektyren, det längtar jag verkligen efter!
Men usch jag är så leds på 10 timmarsdagar nu att oj oj..
Ja om man liks får en bra praktikplats, verkar svårt men så bra att du verkar ha fått på ett jättebra ställe :) Fast du ser ut att kunna typ mer än dem redan :D
Jag ska försöka få vara hos Åsa (Hello Sugar) större delen av tiden, älskar att vara med henne och hon är ju så duktig! Men Frasse såg jätteskeptisk ut, dumma gubbe! Sa att hon hade catering o lämna nummer så får väl se när han ringer va han säger.
Jag tycker man borde få inrikta sig på vad man vill!
För jag kan öva på att baka invecklade bröd och sånt på fritiden, jag vill helst hålla på med tårtor, bakelser o sånt gott och fint :)
Du har eget företag visst? Har du haft det länge och har du lärt dej att bli så duktig bara av dej själv hemma pysslande eller? :)
Hoppas du har haft en härlig helg!
Kram, Sandra
happy hapy hapy bırtday ..
see you again- by
Skicka en kommentar