Handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och fest







måndag 28 september 2009

o´happy birthday to me!

Here´s a little mosaic from my birthday. Big thanks to my beloved family for making it such a wonderful day!
Love, Linda

17 kommentarer:

Giulianadicuore sa...

happy birthday to you :-)!!

G.

Grimmy sa...

Very Very Pretty!! And happy birthday.

Kajsa - Kajsas kondis sa...

Grattis! Och vad fint du gjort, som vanligt. Vad är det för gott i de små tryfflarna?

Anonym sa...

Hej

Jag undrar hur man förvarar "Macarons"? Skall de ligga i kylen eller i en burk i rumstemp?

Tex om man har choklad i mellan toppen & botten och den är gjord på grädde, smör och choklad, blir det inte härsket då, ifall det ligger i rums temperatur? (Men å andra sidan, kan man väl inte förvara maräng i kylen)

Hoppas du kan hjälpa mig i denna fråga.

Mvh Jessica

Anna Wolf sa...

Grattis! Jag antar att du fick stå för bakandet själv ;)

Tove sa...

Grattis :) Dina bakverk är som vanligt underbart vackra!

more Sweet cupcakes.. sa...

Happy happy b-day to you!! all is beautifull as always...

åsa sa...

hoppas du hade en underbar födelsedag!! :) tack för din fina kommentar, ja, almi var faktiskt mycket svårare att ha att göra med än jag hade trott. men det är bara att kämpa på.

har inte varit inne på din blogg på så länge så nu ska jag läsa ikapp och njuta av dina fantastiska kreationer!! :)

stor kram!

Alice Lindberg sa...

Wow vilket festbort, jättevackert!! Stort grattis i efterskott =)

Anna H - Tårtdekorering sa...

Grattis!!! Du gör så sockersöta små saker...
Kram

Linda sa...

Åh, vilka fantastiska bilder! Vilket vakert födelsedagskalas du måste haft. Stort grattis i efterskott!

Ana sa...

Oh Linda,
I missed your birthday...I'm so sorry. Happy Belated Birthday! Your birthday mosaic looks beautiful. I love the pink roses and hydrangea arrangements. They're beautiful. Hope you had an amazing birthday. Wishing you all the best.

Hugs,
♥Ana

Sandra drömkaka sa...

Men oh det är ju du :) ! Du är ju så himla duktig du behöver ju inte gå den här utbildning, du gör ju så mycket finare saker än kända konditorier :) !

Vad tycker du om utbildningen än så länge?
Jag är lite besviken, trodde man skulle hinna lära sig så mycket mer och bättre upplägg.. vi har ju bara praktik nästa termin och det känns som man hunnit baka alldeles för lite roliga och viktiga saker på skolan!

Kram Sandra

Madde sa...

Hallå! Kan du svara på det här någon gång (www.iminegna.blogg.se). Men vart får du tag på allt du dekorera med, eller gör du allting själv?


Kram
Madde

Madde sa...

Svar: haha hon är verkligen underbar!

Okej, vart finns att köpa? Jag är verkligen intresserad av sånt här men gör det sällan pga. att jag vill ha liksom en anledning till att göra det.

Kram
Madde

Sandra drömkaka sa...

Ja precis, småkakor kan väl förtusan alla göra, kanske inte supersnygga men :P
Trodde det skulle vara mer tårtor, bakelser och dylikt! Men det kanske kommer nu efter lovet mer sånt, hoppas jag!
Vi ska börja då med choklad och konfektyren, det längtar jag verkligen efter!
Men usch jag är så leds på 10 timmarsdagar nu att oj oj..

Ja om man liks får en bra praktikplats, verkar svårt men så bra att du verkar ha fått på ett jättebra ställe :) Fast du ser ut att kunna typ mer än dem redan :D
Jag ska försöka få vara hos Åsa (Hello Sugar) större delen av tiden, älskar att vara med henne och hon är ju så duktig! Men Frasse såg jätteskeptisk ut, dumma gubbe! Sa att hon hade catering o lämna nummer så får väl se när han ringer va han säger.
Jag tycker man borde få inrikta sig på vad man vill!
För jag kan öva på att baka invecklade bröd och sånt på fritiden, jag vill helst hålla på med tårtor, bakelser o sånt gott och fint :)

Du har eget företag visst? Har du haft det länge och har du lärt dej att bli så duktig bara av dej själv hemma pysslande eller? :)

Hoppas du har haft en härlig helg!
Kram, Sandra

Bir Dut Masalı - nUnU sa...

happy hapy hapy bırtday ..
see you again- by